ترمیم آمالگام و کامپوزیت در کلینیک دندانپزشکی آینده
ترمیم ضایعات و پوسیدگی هایی که در مراحل اولیه انجام می شود باعث می شود بافت کمتری از دندان از بین برود و مشکلات کمتری برای بیماران و دندان هایشان اتفاق بیفتد. در مراحل اولیه پوسیدگی و در دندان های قدامی از کامپوزیت برای ترمیم دندان ها استفاده می شود. ترمیم با مواد کامپوزیت دارای حساسیت تکنیکی خاص می باشد که در دندانهای خلفی با وسعت زیاد توصیه نمی شود. لذا توصیه می شود به صورت مرتب چک آپ صورت گیرد که در مراحل اولیه ترمیم دندان انجام شود.
کامپوزیت یکی از درمانهای ترمیمی است که در موارد خاص برای دندانهای قدامی انجام می شود و برای انجام یا عدم انجام، معایب و مزایای آن با دندانپزشک خود مشورت کنید.
سؤالات متداول در ترمیم دندان
بعد از پر کردن دندان از کی می توانم غذا بخورم؟
غذا خوردن بعد از پرکردگی های هم رنگ از همان روز و ساعت مانعی ندارد و برای پر کردگی های آمالگام بهتر است تا یک ساعت چیزی جویده نشود و تا ۲۴ ساعت با آن طرف غذا خورده نشود.
در دندان پر شده احساس بلندی دارم چکار کنم؟
در حالت کلی تا رفع بی حسی، بلندی طبیعی است اما اگر بعد از آنکه بی حسی کامل بر طرف شد همچنان احساس بلندی بود، از پزشک خود مشاوره بگیرید، در این حالت معاینه مجدد لازم است، چون ممکن است پرکردگی با ماده ی ترمیمی بلند باشد یا به پر کردگی ماده چسبیده باشد که باید توسط پزشک برداشته شود.
با احساس درد بعد از ترمیم چکار کنیم؟
تا چند روز بعد از ترمیم کمی درد و حساسیت طبیعی است اما در صورت ادامه درد با پزشک خود مشورت نمائید.
مرز بین درمان ریشه (عصب کشی) و پر کردن دندان کجاست؟
اگر دندان شما با سرما یا شیرینی حساس است ولی حساسیت تا چند لحظه بیشتر باقی نماند و سریع خوب شد احتمال زیاد دندان شما باید ترمیم شود، ولی اگر حساسیت بعد از مواجهه با سرما و شیرینی بیشتر از چند دقیقه طول کشید یا درد دندان شما را از خواب شبانه بیدار کرد، دندان شما حتما باید عصب کشی شود .